spy.bg blog

Как да запиша видео, посредством контрол на звука с мини камера?

Автор: Spy.BG

0/5

Различните видове мини камери са чудесна алтернатива на различните видове охранителни устройства, което ги прави идеални за много и най-различни функции. Ето защо когато решите да правите видео наблюдение, вместо да наемате човек или пък да дадете големи суми за охрана, то най-добре е да изберете мини камера.

Ако например една мини камера има контрол на звука, то може да й зададете функция да се стартира сама и да записва. Зa дa включите този режим трябва да натиснете отново бутона за включване на устройството, при което единия индикатор светва в синьо, след което преминава в режим на готовност.


Мини камера DV MD80

Цена: 33.00лв.
     

От режим на готовност натиснете бутона MODE. Червения индикатор започва да мига бързо. Това означава, че устройството е в режим на гласова активация. Когато децибелите в помещението се повишат на повече от 60, тогава камерата започва да снима автоматично. Както и при видеото синия индикатор свети непрекъснато, докато червеният мига бавно.

Ако след стартирането на записа, до две минути няма звук с височина на децибелите повече от 60, камерата спира записа автоматично и се преминава в режим на готовност, като записва преди това направения запис. След като отново се появи звук, с децибели над 60, тя започва отново да снима.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.