spy.bg blog

Може ли да ползвам камера, която да нося на главата си?

Автор: Spy.BG

0/5

Може и да ви се стори смешно или нереално, но има и такава възможност – да сложите камерата на главата си и да сте спокойни, че имате по всяко време на разположение, само на ръка разстояние качествено записващо устройство. Което освен като камера ще използвате и като друг уред. Например слънчеви очила.

 

Скрита PC WEB камера

Цена: 116.00лв.
 

Очила с камера fullHD

Цена: 134.00лв.
 
Ако се намирате на концерт, където нито е удобно, нито е разрешено да се внесе камера, с която да запаметите събитието, на което сте присъствали, тогава може да си вземете слънчевите очила. Или шапката. Но в тях придвидливо може да има монтирана скрита камера, която ще ви даде възможност да заснемете всичко и то без да я държите постоянно в ръка. За да включите камерата, просто трябва да натиснете едно копченце и вече ще знаете, че камерата записва и ще ви запамети най-важните неща, които искате да имате под ръка.

Или пък на състезание от Формула 1. В навалицата колко качествен може да стане записа? Не особено. Ето защо едно практично решение е точно камера в слънчеви очила, които ще стоят на лицето ви, пазейки ви от слънцето, и в същото време ще запишете обиколката.

И за още много неща може да използвате тази камера, както и много други видове скрити камери, които ще намерите в нашия богат продуктов каталог.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.