spy.bg blog

Какво представлява един дигитален видеорекордер?

Автор: Spy.BG

| 2  гласa

5.0/5

Искате да имате невероятна и практична система за видеонаблюдение? Тогава си вземете няколко безжични камери и един дигитателен видеорекордер. С негова помощ, включвайки го в компютъра си, ще приемате сигнала от всяка една камера и ще виждате в реално време какво се случва около самата камера.

     
Видеорекордерът представлява устройство, което включено в източник, захранван от контакт или друг източник, приема предаваните видеосигнали, като ги трансформира в картина. По този начин ще можете да видите какво се случва, докато ви няма в дома или на работното ви място.

Както и скрити камери, така и видеорекордера е важна съставна част от една система за видеонаблюдение и охрана, без която на практика тя не може да функционира правилно. Ето защо, когато имате повече от една камера в дома, не е зле да си добавите и видеорекордер. Той ще запише и запази всички важни моменти. Или пък ще ви ги предаде директно. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.