spy.bg blog

Детектори за шпионска техника – могат ли да ми дадат надеждност?

Автор: Spy.BG

| 1  глас

4.0/5

Да, доста добра и дори защита от нечие вмешателство в личния ви живот. С помощта на детектора ще можете да засечете скрита камера, подслушватели и аларми, стига разбира се някой да се е направил на много хитър и да ги постави на място, на което да може да ви наблюдава или слуша. За да засечете с детектор камера или подслушвател, трябва само да нагласите честотата, на която евентуално камерата излъчва и да минете покрай всички ъгли, за да видите дали няма нещо тайно. Когато детектора засече нещо, звуковият сигнал ще ви уведоми, че детектора е открил нещо.

 

     

Много от тези устройства имат възможност да засичат и мобилните мрежи, което значи, че ако някой си е оставил телефона да ви записва, то вие ще успеете да го намерите. Обикновено захранването идва от батерии, ето защо може по всяко време да ги смените. Изберете сред нашето голямо разнообразие от детектори за скрити камери и устройства, които да ви дадат спокойствие и надеждност, че вашият дом действително е вашата крепост.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.