spy.bg blog

IP камера или скрита камера е по-надеждно да използвам за наблюдение?

Автор: Spy.BG

0/5

При всички положения, каквато и техника да изберете да използвате, трябва да знаете, че със сигурност ще успеете да се предпазите от нечии нечисти помисли или поне да разберете, ако някой е откраднал от вас. А това също е много ценна информация. Ако все пак сте раздвоени в избора си, може би е добре да разясним някой неща.


Скрита PC WEB камера

Цена: 116.00лв.
     
IP или скрита камера? Едната има реално свързване посредством Интернет и сървър, позициониран в него с вас, а другата е монтирана в обикновен предмет и не би събудила ничие подозрение за своето предназначение. Така ще снима всичко и ще ви дава реална информация. И двата вида са достъпни, и двата вида са лесни за управление. Как тогава да изберем?

IP камерите могат единствено и само да се монтират в помещение – дома, в офиса, работни помещения, търговски такива, офиси. Няма все още такава IP камера, която да може да се разнася навсякъде със собственика си или пък този, който следи. Ето защо тя е чудесно допълнение към всяко място, което искате да опазите. От своя страна, скрити камери може да поставите и у дома, и в джоба на досадника, който сте почти напълно сигурни, че ви мами или краде от вас. Те са мобилни и могат да записват само при определени случаи, тъй като повечето имат и детектори за движение. Лошото е, че в даден момент им свърша захранването и тогава може да пропуснат нещо важно.

Та ако трябва да обобщим, може би е правилно да кажем, че скрити камери може да сложите навсякъде, за да гледате някой, докато IP камерите са специалитет предимно на затворено помещение. Ако все още се колебаете, заповядайте на нашия сайт и изберете най-доброто предложение за вашето положение.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.