spy.bg blog

Може ли парктроника да работи при минусови температури?

Автор: Spy.BG

0/5

Един парктроник е чудесно техническо средство, с чиято помощ ще можете да се научите да паркирате без да повредите непоправимо колата си или най-малкото да я обелите. Особено, когато се налага да спрете в твърде тясно пространство.

За тази цел може да изберете измежду няколко от най-добрите парктроници, които ще намерите при нас и които ще ви бъдат безценен спътник по време на бизнес пътуване или просто шофиране дори из града.

     

Но понякога капризите на времето може да застрашат перфектната работа на вашата видео камера, монтирана на мястото на огледалото за обратно виждане. Ето защо е съвсем нормално да се запитате дали при екстремните температури, които са характерни вече за нашата страна, уреда ще работи както трябва.

Един парктроник има температурен диапазон, в който може да работи. И на повечето от тях /поне качествените, които предлагаме/ е от -40 до +75 градуса. Ето защо нямате никаква причина да се притеснявате, че вашият парктроник ще спре работа точно, когато ви трябва.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.