spy.bg blog

Една IP камера – едно идеално охранително средство за вас

Автор: Spy.BG

0/5

IP камерите са едно техническо средство, което по уникален, удобен и практичен начин за собственика си, и дисректно за наблюдавания, дава пълна информация за случващото се на дадено място или помещение. Тяхно огромно предимство е начинът, по който предават сиганала, както и размерите, с които можете да ги намерите.

   

Мини WiFi камера

Цена: 59.00лв.
 
За разлика от големите камери, една IP камера може да с размерите на един детектор за дим, настолен часовник или дори малка безжична камера, която да не дава вид, че е включена. Да кажем, че ви трябват практични камери за едно важно наблюдение – например помещение, в което влизат много хора и се работи постоянно с пари. Нормално е в този случай да искате да се подсигурите и да поставите средства, които ще ви предават реална картина, защото ако сложите записващи камери, докато разберете какво се е случило и времето ще си е минало.

Докато от своя страна една IP камера ще ви помогне да реагирате светкавично – още провинилия се няма да е стигнал до изхода, и ще можете да предприемете нужните мерки. Поставена на тавана като детектор за дим, в този случай една или няколко IP камери ще могат да обхванат целия периметър и да ви предадат в реално време, посредством вградените си сървъри, картината до вас, през сървър. Което дава възможност да гледате даже да сте накрай света. Само ще ви трябва един компютър и сравнително стабилна мрежа.

Освен наблюдение, дистанционно може да управлявате IP камерата – да я въртите, да спирате или стартирате запис на предаването, да увеличавате или намаляте дадена картина, да гледате картина в картината и много, много други функции. Всички те удобно предоставени през различни права на камерата.

Ако вече сте се спрели на видеонаблюдение с такава камера, то няма нужда да се бавите – елате веднага в нашия сайт и изберете вашата камера, разкриваща ви всичко важно.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.