spy.bg blog

Мога ли да избирам между няколко резолюции при снимки със скрита камера?

Автор: Spy.BG

0/5

Има камери, които притежават множество полезни функции и опции, за да имат възможност като клиенти и потребители, да се възползвате от възможността да виждате и записвате всичко. Ако например една скрита камера ви е нужна по-скоро за охранителна дейност, тогава определено ще искате да можете да избирате измежду множество и най-различни опции, като качество на картината и резолюция. Което да прави картината много по-детайлна. В този смисъл на думата, да можете да избирате измежду различни резолюции.

   

Очила с камера fullHD

Цена: 134.00лв.
 
Има много камери, които ще ви помогнат да направите повече от една и то под различно качество, снимка или пък видеоклип. Има случаи, в които няма нужда от голяма детайлност, и заемане на много място от паметта, докато в други случаи, за да разберете някой какво прави или какво е правил, ще ви трябва най-високото качество на картината, за да разкриете някой злосторник или евентуално крадец.

Намерете своята камера с високо качество и много възможности при нас, за да бъдете винаги в крак с всичко, което се случва или което може да се случи.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.