spy.bg blog

Доколко са практични мини шпионски камери?

Автор: Spy.BG

0/5

Веднага ви отговаряме. Дотолкова, че да направите видео на човек, който дори не подозира какво се случва. От една страна това не е особено хубаво, но от друга, това може да е единствения начин да разберете много неща за вашите близки хора, които сте считали за много доверени.


Телефон - часовник

Цена: 220.00лв.
   

Скрита PC WEB камера

Цена: 116.00лв.
 
Ако например имате мини шпионски камери скрити в химикалка, можете да заснемете всичко, което се случва в офиса, докато вас ви няма. Подозирайки, че някой плете интриги, този вид камери са единствения начин да разберете дали съмненията ви са основателни.

Друг модел мини шпионски камери са тези, монтирани в часовници или флашки например. Съвсем спокойно може да оставите камерата в дома си на масата, да излезете и след това само да прегледате направените записи за нередности.

Още много модели от тези невероятни камери ви очакват само при нас на достъпни цени и високо качество. Не пропускайте възможността да направите вашите разкрития сега.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.