spy.bg blog

Как ще мога да виждам всеки пред вратата с електронна шпионка?

Автор: Spy.BG

| 1  глас

4.0/5

Първо ще трябва да си монтирате електронна шпионка за врата. За целта, просто на мястото на старата шпионка монтирайте външната част на шпионката, следвайки инструкциите и свържете кабелите. Обикновено вътрешният монитор, който е на другата страна на вратата, е този посредством, който ще можете да наблюдавате кой застава пред входната врата и какво прави. И ако си мислите, че е като старата шпионка, трябва да ви кажем, че с този електронен уред, ще може да си носите навсякъде с вас монитора из къщата, за да можете да поглеждате какво се случва. Така не рискувате и ако някой, който не ви е приятен застане пред вратата и звънне, да ви чуе, че стоите зад вратата и нямате желание да отворите.

 

     

 

Ако пък ви няма вкъщи в момента, вашата електронна шпионка ще направи кратък видеозапис или моментална снимка, когато някой натисне звънеца. И моментално ще запише файла в допълнителната или вградена памет. Един вид ще изиграе ролята на образен секретар. И когато вие сте приберете ще можете да вземете картата или целия вътрешен монитор от вратата и да го свържете с компютъра си, за да прегледате направените записи. Много удобно, ако някой важен за вас човек е дошъл внезапно или пък сте очаквали някой, но сте се разминали.

Заповядайте при нас и изберете вашата електронна шпионка, която ще замени напълно амортизиралата се вече от времето стара шпионка. Модерната електронна джаджа ви дава възможност да работите с много повече опции и възможности, за да получите това, което ви е необходимо.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.