spy.bg blog

Скрита камера в ключодържател на какви цени се предлагат

Автор: Spy.BG

| 1  глас

5.0/5

Скритите камери монтирани в ключодържател са изключително популярни и търсени на пазара за шпионска техника. Техният компактен размер ги прави предпочитан избор за много хора, които имат намерение да се сдобият със скрита камера на добра цена. Сумата, срещу която може да се сдобиете с такова устройство варира от 19 до 150 лева.

Възможности на скритите камери монтирани в ключодържател

Въпреки миниатюрните си размери, скритите камери в ключодържател имат огромни възможности. Те могат да записват видео в резолюция от 640 x 480, 720 x 480, 1280 x 720, 30fps. Освен това правят висококачествени снимки с резолюция надхвърляща 4000 пиксела. Батериите им издържат до 90 минути в режим на работа, а зареждането им отнема около 3-4 часа. Поддържат слот за карти с допълнителна памет, които ще ви позволят да съхранявате вашите записи. 1 час видео се равнява на 4-4,5 ГБ.

Популярни модели скрити камери в ключодържател

Най-разпространените модели са под формата на „дистанционно за кола”. Сред водещите модели, които се търсят и продават най-много е HD66. Него може да го закупите на достъпната цена от 65 лева с ДДС от най-големия онлайн магазин за шпионска техника в България – Spy.BG.

Скритата камера HD66 може да заснема видео в резолюция от 640х480, 720х480, 1280х720, при 30 fps за всички режими. Прави снимки в размер 2048х1536 пиксела. Батерията е литиево-йонна, която може да се презарежда и издържа 45 минути в режим на работа. Камерата записва видеофайлове до 25 минути, след което автоматично създава нов. Поддържа слот за карта с памет до 32 GB.

Сред най-актуалните скрити камери в ключодържател от най-висок ценови клас, е моделът HD79, който отново може да закупите на най-добра цена от Spy.BG. Той записва във Full HD видео, прави снимки с изключително висока резолюция 4032x3024 и батерията му издържа до 90 минути в режим на работа. Една от отличаващите го функции от останалите модели е вградения сензор за движение. Чрез него може да стартирате видеозаписа при движение пред обектива. Освен това има и инфрачервени диоди, които ще ви позволят да снимате при пълна тъмнина!

Какъв модел да изберем

Горепосочените модели биха могли да ви свършат отлична работа. В зависимост от бюджета, с който разполагате ви препоръчваме да изберете един от тях. Все пак може да разгледате останалите модели скрити камери в ключодържател, които се предлагат в каталога на Spy.BG, където ще откриете продукти на цени от 19 до 150 лева.

За въпроси от всякакъв тип винаги може да се свържете с отдел „Клиенти”, където ще получите информация от технически специалисти запознати в детайли с работата на устройствата за шпионаж.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.