spy.bg blog

Как да монтирам електронната шпионка на моята врата?

Автор: Spy.BG

0/5

Електронната шпионка се монтира по изключително лесен и достъпен начин за всеки. Преди да сложите камерата, премахнете фабричната шпионка, с която е дошла вашата врата. Ако пък нямате такава, ще трябва да извикате някой да ви пробие отвор с диаметър от 20 до 50 мм. След като вече си имате отвор или сте премахнали старата шпионка, просто поставете външната част на комплекта, т.е. камерата, като внимателно вкарате и приложения кабел към устройството.& За да закрепите неподвижно камерата към вратата, свалете лепенките от залепващото вещество и притиснете внимателно към повърхността на вратата.

   

Видео шпионка

Цена: 95.00лв.
 
От вътрешната страна на вратата трябва да монтирате стоманените скоби. Извадете от кутията, след това прекарайте кабела внимателно през отвора на скобата и с отвертка внимателно завийте болта в отвора на скобата, за да я закрепите за вратата.



Вкарайте избрания от вас болт в отвора, и завийте здраво. След като направите това, двете части трябва да са напълно неподвижни. Пригответе си една празна microSD карта и отворете слота на мястото, където се слага картата памет. След това поставете и трите АА батерии, които предварително сте закупили. Трябва да са алкални. 

Поставете капака на батериите, след което издърпайте внимателно кабела, като внимавате да не го защипете. Закрепете вътрешната част към стоманената скоба, внимателно натиснете надолу, докато чуете щракване. Убедете се, че вътрешната част от комплекта е поставена и фиксирана правилно, като натиснете answer копчето, за да прегледате как се вижда пред вратата и дали е фиксирана правилно камерата. 

След това, за да предпазите дисплея от повреда или счупване, може да го откачите, като използвате двете си ръце и да го закачате само, когато сте си у дома и искате да наблюдавате какво става навън.

 

И вашата електронна шпионка е готова за работа! Ако искате да притежавате едно такова удобно устройство, което ще ви позволи да наблюдавате всеки, който дойде да ви търси пред вратата, или да имате информация кой е идвал до вас, заповядайте при нас и изберете сред различните качествени и много надеждни камери-шпионки.

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.