spy.bg blog

След колко време се изключва камерата при включен детектор?

Автор: Spy.BG

0/5

Днес, повечето скрити камери, които се произвеждат разполагат с удобния детектор на движение. Той е идеалният начин за всеки потребител да използва своята нова джаджа като вид охранителна техника. Включва се единствено, след като сензорът улови някакъв вид движение в обхвата на камерата. След което се стартира камерата и започва да записва. Получавате едно практично устройство, което по този начин пести и вашето време, и захранването на батерията.

     
Изключването на детектора на движение и съответно видеозаписа, става автоматично и не е нужно да бъде правено ръчно. Когато движението, предизвикало стартирането на сензора и камерата съответно, се преустанови, спира и видеозаписа. Но това не се случва веднага. Времето на изчакване за повторно движение може да варира според модела скрити камери, от 3 секунди до 5 минути. Камерата спира видеозаписа, записва файла и излиза от режим на видеозапис, като се установява в режим на изчакване.

Съответно, ако отново се възпроизведе движение край камерата, сензорът отново стартира видеото и така, докато или захранването не свърши, или някой ръчно не спре камерата, за да прегледа направените записи. 

Разгледайте нашите най-често купувани скрити камери, притежаващи детектор на движение - практичен начин за охрана и видеонаблюдение. 

 

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.