spy.bg blog

IP camera с широкообхватно поле на действие

Автор: Spy.BG

0/5

 Една много полезна и практична камера за вашите охранителни действия е IP camera. Нейното основно предимство е това, че може да предава в реално време картината, която приема от мястото, на което е монтирана. Прекрасна възможност да направите невероятно и практично видеонаблюдение на своя дом или офис. Освен това някои модели притежават възможността да се въртят, като собственика може да я завърти в посоката, в която желае да наблюдава. И това се извършва през интернет, през един сървър. Прекрасен начин за всеки, който пътува често да наблюдава и да управлява камерата си през мрежата, дори да се намира на стотици хиляди километри от дома.

 

Подвижна IP камера

Цена: 174.00лв.
 

Мини WiFi камера

Цена: 59.00лв.
 
Може да намерите различни модели IP camera, като например такива, които имат и вграден детектор на движение. Този вид камери, наред с това, че предават в реално време, ще уведомяват своя собственик след като е въвел своя телефон, че е засечено движение в обхвата на камерата, и се е стартирало видео предаване. В този момент, ако желаете вие може да влезете на въпросния сървър, който предава сигнала на IP camera в реално време и да видите какво точно се случва и кой е предизвикал стартирането на камерата. Тази функция е идеална за охраната на сграда, за да се наблюдава, ако някой влиза или излиза /жилищна или бизнес сграда/, а също така и за наблюдение на жилище. Особено, когато вие самите не се намирате там в момента и се притеснявате какво се случва с вашата собственост. 

 
И най-хубавото е, че има възможност да запишете всичко това, след като свържете вашата IP camera с видеорекордер. Така тя пак ще предава в реално време, но също така и ще запише за последващо разглеждане клиповете. 
 
Заради нарасналото потребление на преносими компютри и смартфони, развитието на техниката не е подминало и тези камери. Вече може да гледате видео сигнала от вашата IP camera за охрана и на своя мобилен телефон, за да сте винаги крачка напред от зложелателите. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.