spy.bg blog

Скрита камера в ключодържател - 4GB

Автор: Spy.BG

| 1  глас

5.0/5

Чрез този продукт, вашите ключове директно стават едно страхотно оръжие, което ще ви позволи освен да отключвате и заключвате вашия дом или кола, ще можете и да записвате видео и да правите снимки. 

Скрита камера в ключодържател - 4GB

Резолюцията за видеото е  640х480, а на снимките е 1280х960, което ви е предостатъчно, в предвид размера на този малък приятел. Шпионска камера, чрез която всичко това става възможно е монтирано в имитация на ключодържател за автоларма.

Скрита камера в ключодържател - 4GB

Хубавото също на този ключодържател със скрита камера е и че има вградена памет, което автоматично ви освобождава от нуждата да си набавяте карта памет. С вградената памет, която е 4 GB, вие ще може да запишете едночасов видеозапис. Хубавият дизайн, който адски много си прилича на оригиналните ключодържатели на известните марки автомобили ще го направи един от аксесоарите, които често ще носите със себе си. Знае ли човек кога ще му потрябва такова тайно и малко оръжие, което прави видеозаписи и снимки? И последното което може да правите с този малък приятел е да го използвате за преносител на информация, а именно като флаш памет.  Със своите 4 GB памет, определено ще стане доста ползван и за това начинание. Да прехвърляте снимки, видео, музика и документи чрез него. Удобно, със сигурност.

Скрита камера в ключодържател - 4GB

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.