spy.bg blog

Малка, но качествена ловна камера

Автор: Spy.BG

| 1  глас

5.0/5

Една ловна камера може да ви бъде от голяма полза, когато искате да пазите своята или на фирмата за която работите собственост под непрестанно наблюдение. Тя не се вижда с просто око, но е много качествена и прави невероятни клипове и снимки. Освен това ще уведоми чрез смс своя притежател, когато се е включила, за да може той да прегледа снимките или да предприеме нужните действия.


12 MP ловна камера

Цена: 354.00лв.

5MP MMS ловна камера

Цена: 704.00лв.

Това записващо устройство разполага с няколко резолюции, в които да прави снимки с цел да се спести и място, и захранване, а и да се направят изображенията в желаното качество. Всяка една такава камера разполага с дистанционно, което ще ви даде възможност да контролирате опциите й от разстояние и така ще съумеете да записвате.

Много добра идея за големи овощни градини, лозя, селскостопански дворове или резервати.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.