spy.bg blog

Откриване на подслушвателни устройства с бръмбари

Автор: Spy.BG

| 1  глас

4.0/5

Ако се чувствате следени или подслушвани, то има един начин, чрез който да разберете това – детектор за подслушвателни устройства! Той ще ви покаже дали опасенията ви са основателни или ви е хванала параноята. Важно е да уточним, че „любителските детектори”, които се предлагат на пазара може да не успеят да прихванат излъчванията на т.нар. „професионални бръмбари”. Така че, не им се доверявайте напълно и при нужда потърсете услугите на специализирана детективска кантора, която да ви помогне в отстраняването на подслушвателните устройства.

Как работят детекторите

Детекторите засичат вълната, на която предават сигнал подслушвателните устройства и скритите камери. При откриването на такова устройство получавате звукова или светлинна сигнализация. Детекторът улавя вълната и може да засече разстоянието, на което се намира устройството, за да го откриете и премахнете. Използването им е изключително просто и обикновено, се свежда до натискането на две копчета. Детекторите за бръмбари разполагат със свръхчувствителност, която им позволява да доловят дори най-нискочестотните вълни.

Ето как работят детекторите за скрити камери

Какъв детектор да избера

На първо време ви съветваме да избягвате евтините китайски стоки. Няма как с устройство за 10 лева да успеете да се предпазите от подслушване или обратното – да запишете някой. Не рискувайте и заложете на качествените стоки, които може да откриете в богатия продуктов каталог с шпионска техника на Spy.BG.

Изберете устройство, което прихваща от 1MHz до 6.5 GHz, за всякакъв вид радио честотни устройства, в това число и gsm-и WIFI, Блутут, FM, VHF, UHF, 900/1200/2400 и аудио и видео предаватели, които работят на тези честоти. Дължината на антената на детектора не е от съществено значение. Препоръчваме да вземете модел, който поддържа безшумен вибриращ режим, който ще ви позволи да извършите проверка на помещението за подслушвателни устройства, без никой да разбере какво правите всъщност.

Цената не трябва да бъде водещ фактор при избирането на детектор за бръмбари. Все пак, ако разполагате с ограничен бюджет и се колебаете кой модел да изберете, ви препоръчваме да потърсите съвет от консултант-специалистите на SPY.BG.

Как да се предпазим от подслушване

Пазарът за подслушвателни устройства и шпионска техника, се разраства с огромни темпове. На година се продават стотици, дори хиляди бръмбари. Това означава, че всеки може да ви запише или да подслушва разговорите ви, ако пожелае. За да се предпазите от нахлуване в личното пространство, то е напълно достатъчно да си закупите детектор за бръмбари или заглушител на сигнала. С детектора ще успеете да идентифицирате подслушвателното устройство и да проверите стаята, докато със заглушителя, ще сте сигурни, че никой няма да успее да нахлуе в личното ви пространство, тъй като вече сте блокирали сигнала около вас.

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.