spy.bg blog

Преносим видеорекордер? Да има и такива

Автор: Spy.BG

0/5

Искате ли да имате малък видеорекордер, който по всяко време да прави висококачествени записи от всички модели безжични камери само с помощта на радио връзка? Тогава заповядайте в най-богато заредния магазин за шпионска техника, от който ще заредите с най-висококачествените технически средства. 

     
Въпросният малък видеорекордер се включва в компютъра ви и прихваща сигнала от всяка безжична камера на определено разстояние от себе си. Записва на компютъра. А вие след това само присядате и правите преглед на въпросните видеозаписи. Бъдете сигурни, че това удобно средство, което работи с всички модели скрити камери, ще може да бъде открито и разпознато от всяка операционна система. Така ще имате на разположение записваща система, която ще ви предоставя актуална информация по всяко време на денонощието.

Всичко това и още много видео устройства, ще намерите в нашият разнообразен и богат на техника портал за шпионска техника.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.