spy.bg blog

Химикал с невидимо мастило и ултравиолетова лампа

Автор: Spy.BG

| 3  гласa

5.0/5

С този продукт вие имате няколко възможности. Да се представите като човек, познаващ коя банкнота е фалшива и коя не. Да пишете супер тайни съобщения видими само за вас и невидими за всички, които  нямат този продукт. Този химикал с невидимо мастило ви позволява да пишете думи, текстове и каквото и да е друго, където искате и единствения вариант те да се видят е този продукт или UV лампа. Нив обаче се съмняваме, че някой си носи UV лампа, ей така – безпричинно.

Химикал с невидимо мастило и ултравиолетова лампаХимикал с невидимо мастило и ултравиолетова лампа

Подсказвайте на съучениците си, като преди това сте написали нещо на чина им, или пък просто  напишете любовно послание на любимата си и съвсем случайно оставете този химикал с невидимо мастило до текста. Ако е по-досетлива приятелката ви – ще разбере, че я обичате.

Химикал с невидимо мастило и ултравиолетова лампа

Бъдете и сигурни, че никога няма да бъдете излъгани с фалшиви пари – UV лампата ще разкрие и най-добре направената банкнота, а вие ще имате винаги истински пари в касата си.

 Химикал с невидимо мастило и ултравиолетова лампа

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

ozen ural 2010-11-01 21:15:34

tova nesto e super

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.