spy.bg blog

За какво можем да ползваме усилватели на GSM сигнал?

Автор: Spy.BG

| 1  глас

5.0/5

Има райони, в които все още не може да се каже, че можем да се обадим, на който си поискаме. Просто мобилните технологии не покриват тези райони. Един вид няма изградени клетки. А това не е никак добре, като се има предвид, че често преминаваме през такива и се налага да водим разговори по телефона. Какво да правим в този случай?



Цена: 108.00лв.

Има няколко решения. Или да си вземем по-мощен телефон, който да улавя вълните или да сменим мобилния доставчик. А за да не правим такива неща чак и да харчим излишни пари, можем просто да инвестираме еднократно в усилватели на GSM сигнал. Това са много практични технически средства, които е добре всяка сграда да притежава, ако иска да подсигури на своите клиенти ясен сигнал.

Какво точно представлява тази технологична джаджа? Това всъщност е едно устройство, което прилича на малка кутийка, което има няколко антени. Тези антени са много важна част от цялото средство за усилване на сигнала, защото именно те са отговорни затова вашият телефон да получи възможност да се свърже с мобилната мрежа. Има такива усилватели, които могат да усилят и Wi-Fi сигнала. Т.е. докато например си карате през някое опустяващо село или област, в която няма къщи, може да го включите и да се насладите на сърфирането в Интернет, докато пътувате.

Как да работим с тези практични средства? Много лесно – просто завинтваме антените и след това натискаме едно копче, за да го включим. След това вече имате възможност да се възползвате от пълните му възможности. Елате при нас и намерете вашият модел.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.