spy.bg blog

Как работи един rf bug detector?

Автор: Spy.BG

0/5

 Един rf bug detector е полезно и практично устройство, което може да ви помогне да разкриете нечии не особено морални намерения. В случая, ако се съмнявате, че някой мож да ви е снабдил с едно в повече устройство в дома или офиса, но не сте сигурни, нямате нито време, нито възможност да прегледате навсякъде, то точно тогава на помощ ви идва един такъв детектор. Те приемат всеки радио сигнал, излъчван от различни устройства в дадена честота. А такива устройства може да са, както скрити камери, така и подслушватели, но и радио модеми. Ето защо, когато искате да намерите бръмбъра на някой, който е решил да се прави на детектив на ваш гръб, просто се сдобийте с един rf bug detector, който може да намерите на достъпна цена и може да започнете своята изследователска работа.

     

Това, което трябва да направите, за работи вашето устройство ефективно и добре, е просто да го включите от страничния превключвател, да издърпате антената /която със сигурност всеки детектор притежава, в противен случай няма да може да засича сигнала/ до нейното най-горно положение. За да промените режима на работа, просто натиснете бутона MODE, който ще премине от режим по подразбиране в такъв на радиочестота с аларма. За да промените чувствителността, може да използвате приложения потенциометър, стига да има такъв, с който ще можете да откриете евентуална камера или подслушвател на въпросната честота. И когато дочуете ясно цъкане от другия шум, може да намалите честота, за да се изчисти приемания шум и да се открие точното местоположение на шпионското устройство. 
 
Така никога повече няма да се притеснявате, че някой може да ви подслушва, да интригантсва на ваш гръб или просто да си пъха носа там, където не е негова работа. А всички знаем на какво е способна човешката глупост и алчност. Понякога трябва да се знае всичко, а ползата от тези знания е нулева. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.