spy.bg blog

Keylogger

Автор: Spy.BG

0/5

Ето този продукт е наистина от мечтите ви. Колко ли филми сте изгледали с хакерска насоченост или просто някой друг агент по филмите е използвал нещо подобно, но никога не сте предполагали, че може да имате такова нещо в ръката си, а още повече че ще може да го използвате и то за ваши цели?

Keylogger

Този малък приятел, който се нарича Keylogger ви дава възможност само с вкарването му в даден компютър, автоматично да се записват всички натискани бутони, докато той е в компютъра. Представете си – включвате го и излизате. Като се върнете – в текстови файлове, които се отварят лесно с най-обикновените програми за текст, виждате всичко натискано. Пароли, потребителски имена, съобщения и т.н. По принцип в компютърните среди такива неща има, но много рядко се говори за устройство, а повече за програми, които имат същия ефект, но донякъде. Там трябва да имате достъп до компютъра, преди да започне желаното от вас натискане на клавиатурата, след което програмата трябва да остане незабелязана, тъй като ако бъде забелязана – лошо за вас, а след това да имате и достъп, след самият процес, за да вземете информацията. При нашия продукт, такъв проблем няма. Слагате, чакате и взимате. Въпреки, че остава видимо това устройство, винаги може да го сложите незабележимо  на всички компютри, които имат USB портове отзад. Всеки който сяда на компютър, едва ли предварително гледа отзад какво има. 500 000 натиснати клавиша, ще бъдат записани на 2 MB,  които са паметта на този кейлогер.

Keylogger включен в компютър

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.