spy.bg blog

Шпионска техника - детектори

Автор: Spy.BG

0/5

 Детекторите са доста полезна шпионска техника, която служи за намирането на поставено оборудване за наблюдение или подслушване в определена област. Оборудването може да е инсталирано във вашия дом, офис или дори във вашия телефон. Тези детектори могат лесно да се поберат в дланта на ръката ви, така че можете да претърсите даден район без да бъдате забелязани. Обикновено ви сигнализира LED индикатора, който се оцветява в червено, когато открие, оборудване за следне, а понякога светлината е придружена със звук, като писукане. На нашия онлай магазин ви предлагаме и дискретно сигнализиране чрез вибрации. От друга страна, вие също може да проследите къде се намира това оборудване, като набюдавате LED индикатор според честотата на сигнализиране на вашето устройство.

     
Радиочестотните детектори, улавят сигнали, т.к. шпионските камери и другото оборудване за наблюдение предават на радио честоти, а те лесно могат да бъдат открити. За тези, които имат съмнения дали са монтирани камери за наблюдение или не, можете да използвате детектор със сила на улавяне до няколко метра. Безжичният детектор се използва също и от частните детективи като инструмент за обезопасяване на определен район. Трябва да помислите закупуване на такова устройство, тъй като то може лесно да се съхранява в колата ви или в чантата ви, също като един мобилен телефон, например.

 
Покупката определено ще си заслужава, особено като се има предвид, че се притеснявате за неприкосновеността на личните ви данни. Машинките определено са доста удобни и ще открият всяка скрита камера и безжични устройства по всяко време и навсякъде. Вие не трябва да чакате някой да компрометира личните ви данни. Използвайте тези инструменти преди това.
 
Детектори за разкриване на шпионско оборудване се продават в много магазини за шпионска техника, както и в магазини за наблюдение. Така, че не е нужно да се притеснявате, а поръчайте си един детектор и започвайте да го използвате. Сега можете да намерите детектори на наистина достъпни цени, особено когато пазарувате онлайн. Най-доброто нещо за което да използвате Интернет е, че лесно можете да сравните цените, така ще знаете, че ще направите най-добрите сделки. Не позволявайте на други хора да нахлуят в личния живот, без да знаете за това. Защитете се днес!

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.