spy.bg blog

GSM подслушвател с гласова активация

Автор: Spy.BG

| 1  глас

4.0/5

Този подслушвател ще ви хвърли в екстаз с превъзходните си качества. Освен, че може да подслушвате даден разговор, когато сте сложили този подслушвател където трябва, той може и да се активира сам, чрез гласова активация. Когато това стане, той набира предварително зададен GSM номер, и така лесно можете да слушате за какво става дума.

GSM подслушвател с гласова активация

Работи на стандартните за  GSM мрежата честоти – 900/1800 MHz, а възможността да използвате абсолютно всички видове SIM карти прави този подслушвател с гласова активация страхотен.

GSM подслушвател с гласова активация. Слот за SIM карта

Добрият обхват на микрофона, който е 20 метра прави цялата работа още по-добра за вас. А ако се чудите какво е времето за изчакване – от 6 - 7 дни, при положение, че не се използва гласовата активация. Пакета който ви предлага SPY.BG е изпипан страхотно и определено може да се нарече луксозен. Имитиращ кожа, тъмно червена вашият продукт би бил и хубав подарък, но внимавайте да не го използват срещу вас.

GSM подслушвател с гласова активация.

Размерът отново е обичайният  - колкото кибритена кутийка, а зареждането става както чрез електрическата мрежа така и посредством USB кабел.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.