Детектори за бръмбари

Проследяващите устройства и наблюдението чрез видео камери, не са всичко, което можете да направите за ваша сигурност.

Понякога са необходими предпазни мерки. От една страна можем да поставим скрити камери и други устройства, а от друга е важно да сме сигурни в това, че нас никой не ни проследява.

Детекторите за бръмбари могат да осигурят едно допълнително спокойствие и да запазят вашето уединение непокътнато. Те са компактни и лесни за употреба, а най-важното им качество е тяхната надеждност.

Снабдени с подобно устройство, няма как да пропуснете и може да бъдете сигурни в откриването на чуждите шпионски уреди.

Ако се притеснявате, че някой може да подслуша мобилния ви телефон, то за вас е подходящ калъфът заглушител. С негова помощ ще прекъснете сигналът от външни устройства и подслушването без значение как точно се осъществява то. Той е съвместим с всички телефони и не буди никакво подозрение, защото на пръв поглед изглежда като съвсем стандартно калъфче за мобилен телефон.

Детекторът за скрити уайърлес камери, подслушватели и всякакви предаватели, които работят с честота от 1 мегахерц до 6 гигахерца е много ефективен и на изключително добра цена. Предлага два режима на работа – алармен и вибрация. Прихваща вражеската техника на максимално разстояние от 10 метра. В зависимост от това, колко близо се намирате до засичаните устройства, индикаторите на детектора започват да светят по-силно с вашето приближаване. Уредът работи с 2 броя батерии 3 пъти А.

Друга разновидност на детектор за откриване на скрити подслушватели и камери, работи в продължение на 6 до над 15 часа. Индикаторите на устройството показват каква е силата на сигнал при заловените уреди. Освен чрез прихващане на честоти, този детектор е снабден и с вграден ярко червен светодиод за откриване и разпознаване на лещите на скритите камери. Сред допълнителните предимства са компактните размери и работата с батерия, която се презарежда.

Не случайно казват, че проверката е висша форма на доверие. Проверявайте добре и редовно дома си, вашата кола, офис или други места за срещи на които биха могли да ви заложат капани с устройства.

С качествено видеонаблюдение от една страна и проверки за скрити устройства от друга, вие ще се защитите максимално за да се чувствате напълно сигурни във вашата крепост.

Осигурете си така нужното спокойствие, което не е плод на чистата случайност, а добре организирана и работеща система.

Една от най-големите грешки, които може да направи човек, е да подцени своите недоброжелатели. Понякога хората стигат невъобразимо далеч в своето желание да преследват определена цел. Пресечете тази възможност с един единствен детектор или даже само обезопасявайки своя мобилен телефон със защитен калъф.

Превантивните мерки са само от полза, защото човек даже да се презастрахова, то поне ще е сигурен и защитен от неприятни изненади в неподходящ момент.

Виж повече