spy.bg blog

IP камера следи всичко у дома

Автор: Spy.BG

| 1  глас

5.0/5

 Една от най-надеждните техника за видеонаблюдение е някоя удобна и практична IP камера. Тя е малка, може да се монтира навсякъде, да работи, само когато някой мине пред нея и на практика да ви показва само най-важното от деня или отрязъка, от време който искате да прегледате.

     
Една IP камера се характеризира основно с това, че предава всеки видеосигнал, който е прихванала в реално време. А именно, монтирате си една подобна камера в ъгъл на дневната или пък на друго ключово място в дома и заминавате в командирока. След което, стига да имате интернет, който вече почти няма място, на което да не се намира, можете да гледате какво се случва. За целта трябва да сте си качили софтуера, с който идва вашата камера и можете да се свържете със сървъра на компанията. На него са качени реалните записи на всяка една камера, на която те са производител. Вие трябва само да разполагате с потребителско име и парола, и ще можете да гледате и контролирате камерата от разстояние. Ако не сте включили програмата в този момент, защото все пак не можете нон стоп да гледате, когато детектора за движение засече някакво движение, и се стартира камерата, ще получите на вашия мобилен телефон съобщение, че камерата се е активирала. Тогава, ако желаете ще можете да прегледате  коя е причината камерата да започне да работи.

 
Този вид камери са идеалните системи за видеонаблюдение на такива учреждения и институции като банки, общините, болници и подобни, в които има човек, който наблюдава постоянно и в които при дадено недоразумение или злоупотреба, може да се реагира незабавно. Дори трябва да се реагира незабавно. Но и вкъщи, когато сте оставили чужд човек да се грижи за малко дете, за възрастния ви родител, който вече трудно се обслужва или пък искате да знаете какво правят децата докато ви няма, камерата ще бъде много полезен уред, който ще ви даде така необхоимото спокойствие, докато сте на работа. Един вид IP камера донякъде може да играе ролята на бавачка на по-големите деца. Но и на възрастните. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.