spy.bg blog

Скрита камера в запалка

Автор: Spy.BG

0/5

Всеки уважаващ се пушач има в джоба си или в кутията за цигари запалка. Защо тя да не е с шпионска камера вградена в нея?

Скрита камера в запалка

 Това малко чудо има толкова много функции, че ще се зачудите кой по дяволите е могъл да вкара толкова много екстри в толкова малко пространство. Като започнем от това, че може да го използвате да правите снимки, да заснемате видео клип, да го използвате като така известните флаш памети или просто като компютърна камера, чрез която да се гледате с приятелката си, докато тя е някъде далеч в чужбина.

Скрита камера в запалка и флаш памет

Тази запалка наистина прави нещата доста скрити и тайни, тъй като има функция, която ви позволява да я оставите на масата и да се активира напълно сама, когато отчете звук от 65 децибела. Това упражнение продължава след  3 минути да работи, ако разговорът продължава, тоест звука около запалката е от 65 децибела на горе. Така, докато получите желаното – важните банкови сметки и прочие. Шега разбира се, докато около запалката настъпи тишина, за да не отчете нужните и децибели. Бутона за запалване не огънчето в случая действа по друг начин – пускане и спиране на запис на звука. Удобно, нали?

Скрита камера в запалка

1280х960 и 30-те кадъра в секунда са страхотните характеристики на тази скрита камера в запалка. В пакета има 4 GB карта, която ви позволява да запишете 160 минутен запис ( 1 GB е приблизително 40 минути ).

Скрита камера в запалка

Времето което ще ви е нужно, за да заредите напълно устройството е 3 часа.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Sherlock Holmes 2010-08-24 09:49:32

и колко пари струва това чудо?
Моля погледнете тази Скрита камера в запалка

вввв 2010-08-22 13:50:12

и колко пари струва това чудо?

cemile 2010-07-06 18:28:25

iskam takova za rojdenia den

краси 2010-07-06 16:55:23

и не дай боже да ти поискат огънче,такъв пердах ще отнесеш,че ще откажеш и цигарите

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.