spy.bg blog

Да направим качествено видеонаблюдение на дома?

Автор: Spy.BG

| 3  гласa

5.0/5

Не е трудно. Всичко, което ви трябва е камера. Или няколко такива. Защото днес няма нужда да си купувате много от тях. Или по-скоро много големи от тях. Вземете си например един комплект, състоящ се от няколко записващи устройства и един видеорекордер. Така ще може да поставите камерите на ключови места, ще ги свържете с видеорекордера и ще можете да виждате всичко от всяка точка на дома. Или производственото помещение.


Камера - копче

Цена: 60.00лв.

Миникамера АЕЕ - 4GB

Цена: 144.00лв.

Освен това монтажът става лесно и бързо, поради което не ви трябва специалист за него. Можете съвсем сами и вие да го направите. И вече имате начин да гледате всичко. Свързано с приемник, като телевизор или дори вашият компютър, ще успеете да следвате от разстояние човекът, който се намира в близост до камерите.

Елате при нас и нзберете система с 4, 6 или 8 записващи електронни устройства, като някои от тях са и за външен монтаж. Така ще успеете да наблюдавате и случващото се извън сградата. За едно качествено видеонаблюдение по всяко време на деня и ня всяко място.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.