spy.bg blog

Как се стартира видеозаписа при химикалка камера?

Автор: Spy.BG

0/5

 В повечето случаи една химикалка камера разполага с две копчета. За да стартирате видеозапис, просто натиснете едното, с което се включва самото устройство, след което трябва да изчакате известно време. Като за начало всеки електронен уред преди да започне работи, инициализира своето състояние или казано по-просто – изчакайте да светне за постоянно една от лампичките на вашата химикал камера.

     
Погледнете инструкциите си, защото при различните модели е различно. При някои, режимът по подразбиране, в който се намира в началото вашата камера е именно този за видеозапис. Тогава трябва само да натиснете бутона за потвърждение, за да стартирате видеозапис.

Ако обаче вашата химикалка камера е в друг режим, ще трябва да натиснете втория бутон и да задържите няколко секунди, за да го смените. Обикновено режимите са три: видео, снимки и детектор на движение.

Разгледайте колекцията ни от скрити камери, всяка от които крие в себе си невероятни и практични възможности и опции, позволяващи ви да сте винаги информирани.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.