spy.bg blog

Как да снимаме с шпионка за дома?

Автор: Spy.BG

0/5

Една скрита камера ще направи домът или работното ви място повече от надеждно и сигурно място, което да бъде винаги и по всяко време под вашия зорък контрол и поглед. Ето защо, когато решите да се сдобиете с нещо за охрана е много по-добре това да бъде нещо малко и практично на доста по-достъпна цена, но със същите характеристики като големите професионални камери.

Една скрита камера в шпионката на входната врата например ще ви покаже кой и кога ви е търсил, защо и дали изобщо си заслужава да отваряте, ако в дадения момент се намирате в дома си. Защото има много случаи, в които е хубаво да знаем кой се намира пред вратата, преди да отворим.Цена: 54.00лв.
   

Шпионка с монитор

Цена: 140.00лв.
 

 

Ако например сте оставили у дома по-голямото си дете, то може след изрични инструкции да сте поне малко спокойни, че няма да се случи нещо лошо, ако неподходящ човек позвъни на вратата. Най-малкото ще избегнете вероятността да мине някой измамник или амбулантен търговец и да го прилъже да си купи нещо с парите, които сте му дали за него, нещо напълно непотребно. А самата работа с малката скрита камера в шпионката е повече от улеснена, така че и малки деца да могат да боравят с нея. Макар че днес децата дори биха се справили значително по-добре, като се има предвид, че те се раждат в една техническа ера, в която се запознават с техниката още от люлката. Което значи, че няма да има никакъв проблем с джаджите. И камерата.

Когато успешно монтирате двете части на шпионката, единственото което ще трябва да следите е дали преносимия екран не е светнал. И не показва пред входната врата. Защото това означава, че има някой там и сензорът, който отчита движението се е задействал. Така даже без да ставате от креслото или дивана, без да прекъсвате заниманието си в момента, ще погледнете кой е дошъл и ще прецените дали трябва или искате да отворите. А детето, ако не познава човека отвън даже и няма да стане от мястото си. Създайте си едно уютно и спокойно място за почивка, релакс или пък работа, като се доверите на иновациите в техническата среда.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.