spy.bg blog

Как да работим с автомобилен рекордер?

Автор: Spy.BG

| 1  глас

5.0/5

 Множеството технически средства, които находичиви търговци предлагат днес на пазара съвсем естествено и леко намериха своето място сред останалите технологични иновации. Различни малки камерки, подслушватели, заглушители, детектори и подобни, ни дават възможност не само да се забавляваме, но също така и да опазим своята собственост или близки хора от някой злонамерен човек, който определено не ни мисли много доброто.

     

 

 

Едно подобно средство, което можем да кажем, че е предимно за забавление е автомобилен рекордер, който ще запише всеки маршрут, който минавате с автомобила си. За да работите с него не ви трябва нищо кой знае специално. Просто трябва да свържете захранването на камерката с автомобила, което може да стане посредством електронната запалка.

 

След това в момента, в който двигателя се включи и камерата се включва. Това значи, че без проблем и да се притеснявате за батерия ще можете да записвате. Стига разбира се да имате място. Повечето такива устройства работят с допълнителна памет под формата на microSD карти. Слагайки една такава с по-голям капацитет ще запишете пътя до морето например и всичко интересно, което може да ви се случи по пътя. Тази камера може да бъде използвана и като охранително средство по време на изпит за шофьорска книжка, доказвайки маршрута и начина, по който се е справил курсиста. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.