spy.bg blog

Избор измежду разнообразие от ip камери за охрана и спокоен дом

Автор: Spy.BG

0/5

 Времената, в които живеем налагат да бъдем значително по-внимателни, да пазим вещите и дома си, винаги да сме нащрек за опасности, които може да дебнат близките ни хора. Има различни охранителни устройства, които може да ни влязат в употреба, в предвид това, че повечето фирми са се насочили към устройства, които да удобни и лесни за употреба от потребителите. 

 

IP камера CCD - B4012EOS

Цена: 163.00лв.
   
Различните ip камери са много голямо предимство за всеки, който иска да направи дома си едно спокойно и уединено място, в което да наблюдава какво се случва и кога. Особено ако в дома ви се налага да влиза чужд човек и не се чувствате спокойни, макар да не е за пръв път. Главната особеност, която притежават всички ip камери е това, че може да предават в реално време получения сигнал и преобразуван във видео. Свързана с приемник, като телевизор или монитор, ip камерата ви показва какво се случва.

 
 
Но не само към тези два вида приемници може да се свърже камерата. Те са по-скоро като допълнения и не всяка камера ги поддържа. Докато главното, което притежават различните ip камери е, че предават в реално време сигнала през интернет. През специален сървър, който поддържа всяка една компания производител на този вид камери, може да се регистрирате с код, написан на закупената от вас камера, и да се свързвате винаги, когато искате и от която точка на света искате, към вашата камера, за да наблюдавате. 
 
Можете и да я управлявате отстрани, като използвате специални функции през сървъра на компанията-производител.
 
Като цяло този вид камери се използват в много повече сгради и от много предприятия, понеже са удобни, практични и преди всичко нямат нужда от захранване, поради факта, че повечето използват адаптер, който е включен постоянно в електрическата мрежа. Те притежават и вградени LED инфрачервени детектори, които позволяват на камерата да снима дори при пълна тъмнина, когато всички в дома спят или просто няма никой в бизнес сградата, когато сте заминали на почивка и сте я оставили да ви предупреждава за опасност. Освен това има и вграден детектор за движение. И при първото регистрирано движение, камерата се задейства, като ви прати и смс, че се е включила. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Относно камери за сигурност 2013-08-07 19:14:38

Скоро си взех такава и вече се чувствам спокоен.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.