spy.bg blog

Как предава сигнал една IP камера за видеонаблюдение?

Автор: Spy.BG

0/5

IP камера за видеонаблюдение може да е вашето най-добро решение, когато става въпрос за качествена и практична техника за охрана. Нейна главна особеност е факта, че може да ви предаде в реално време, от всяка точка на света, съответно до всяка друга, видеосигнал. Това прави тези камери предпочитани при охрана на дадено помещение – търговско, производствено, административно или частно.

     
Как точно става получаването на картината до потребителя? Благодарение на вградения интернет протокол, който може да е един от HTTP, SMTP, PPPoE, DDNS, DNS, DHCP, UpnP или пък всички, камерата предава всичко уловено към специален FTP сървър в интернет. До този сървър имат достъп всички закупили даден модел IP камера за видеонаблюдение. За да наблюдавате точна вашата камера, трябва само да заредите в интернет браузера сървъра, който често представлява един URL адрес, и да напишете потребителско име и парола, които системата ще ви поиска, за да се идентифицирате и да ви допусне до опциите на монтирата у дома или на друго място, камера.

Много често тези данни идва със самата камера – те са или производствения номер на камерата и фабрично генерирана парола, или пък в книжката с инструкциите ги пише.

След като успеете да се логнете, вече ще имате пълен достъп до опциите на камерата – можете да я спирате или пускате, да я въртите в посока, в която искате да видите какво има, да правите записи. Записите отново се съхраняват на сървъра, откъдето можете да гледате. 

Разгледайте нашите предложения за IP камера за видеонаблюдения. 

 

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.