spy.bg blog

Камери за наблюдение с водоустойчив корпус

Автор: Spy.BG

0/5

 Когато става дума за камери за наблюдение, повечето от нас вероятно си мислят за обикновенно наблюдение, които се монтират на външния корпус на сгради, в офиси и домове, все изполвани за охрана. Но има и друг вид таива джаджи, които може да използвате и за забавление. Например с водоустойчив корпус, които могат да се използват при гмуркане. Има редица такива видео системи, които могат да снимат и до 20-30 метра дълбочина.

 

Те предлагат широк ъгъл на заснимане, от 120 градуса, както и чувствителен сензор, който улавя всеки предмет, рибка, водорасло, дори и камъче по морското или езерното дъно, където се гмуркате. Запазете мили и ярки спомени от вашето пътуване или поход, с възможността да снимате в три резолюции в HD до 60 кадъра в секунда. Което прави тези камери за наблюдение желан избор за детайлни снимки.

  

Освен видео, може да снимате и висококачествени снимки, с резолюция от рода на 4, 5, 8 и 12 MP. Това означава, че снимките, които ще направите на пасажа от морски риби, ще излезе ясна и качествена, с ясно означен всеки детайл. Или пък снимка на морската флора. Какво повече може да иска един любител на подводните красоти?

 

За да успеете да заснемете и при по-малка осветеност, когато дневната светлина не е така ярка, тези камерки за наблюдение, притежават лазерен показалец, който има за цел да насочи фокуса към предмета, които ще се снима, както и вградени инфрачервени диоди за нощно виждане.

 

Да не забравяме и най-важното – камерите са с малък и практичен дизайн, което позволява лесен монтаж на корпуса на костюма ви за гмуркане, на шапка или пък закачена за китка, а също така и бърз достъп до вече записаните файлове. Последните може да направите посредством USB кабел или пък директно да извадите microSD картата, която поддържат повечето и да я поставите в четец за карти, свързан към компютъра или дори към телевизионен приемник, на които да се насладите на красотите, които сте заснели на вашето подводно пътешествие.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.