spy.bg blog

Видове детектори, камери и други устройства, нужни в ежедневието

Автор: Spy.BG

| 1  глас

5.0/5
Видове детектори, камери и други устройства, нужни в ежедневието
 
Случвало ли ви се някога да имате усещането, че някой тайно ви наблюдава? Ако е така, то надали е било най-прекрасното чувство, което може някога да ви сполети, нали така?
Дотук с тревогите. Знаете ли, че само и единствено с помощта на едно практично, ефективно и почти незабележимо устройство ще можете най-накрая да се отървете от това досадно усещане, проверявайки също доколко съмненията ви имат основание?
 

Детектори за бръмбари

Какво представляват този вид детектори, как се използват и какъв е методът им на работа – всички тези въпроси, които навярно изкачат мигновено и във вашата глава при споменаването на тези устройства, ще намерят своите дълго търсени отговори.
 
Така наречените детектори за бръмбари са изключително високо ефикасни устройства, благодарение на които ще можете да откриете локацията на предварително поставени и много добре скрити подслушвателни устройства, камери и т.н.
 
Специалните детектори действат безотказно при наличие на подобни подслушвателни устройва, скрити дори в най-неочакваните предмети, в които надали бихте се усъмнили. Снабдявайки се с високо надеждните детектори, ще можете най-сетне да се насладите на едно блажено спокойствие и хармония у дома. Дискретният уред действа чрез блокиране на сигнали, излъчвани от различни подслушвателни устройства.
 
С други думи, този вид детектори се считат за едни от най-широко разпространените, съвременни и високо надеждни такива въобще на пазара, засичащи дори безжични (wireless) камери без значение от това колко добре са били закрепени и скрити.
С помощта на практичния и широко достъпен детектор ще можете да се отпуснете спокойно на дивана в хола, знаейки, че няма скрити камери и/или каквито и да било други мощни подслушвателни устройства наоколо. В това число се включват, естествено, и най-съвременните и високо технологични аудио, Wi-Fi и GSM подслушвателни и предавателни средства, попадащи в обхвата 1 MHz-6 6GHz.
 

Как работи детекторът за намиране на предавателни устройства? 

В случай, че действително има налице излъчване на сигнали от подобни подслушватели, като тези, които вече посочих по-горе, ще забележите по-интензивно светлинно индикиране от детектора. Колкото до техническите показатели, едно от най-незаменимите предимства на детекторите за откриване на wi-fi камери и т.н. е в дистанцията им на засичане, която е 10 метра.
Тъй като устройството все пак работи на батерия е необходимо да следите за продължителността ѝ на работа и времето за изразходването ѝ. Тук ориентацията е лесна поради наличието на светлинен индикатор, активиращ се при намаляване на производителността ѝ.
Специалният детектор разполага със слушалки и бутон за настройване на чувствителността, предлагайки 2 режима на работа. Устройството работи с общо две батерии тип ААА, които се закупуват допълнително (не се включват в комплекта).
 

Калъф заглушител

Живеем в непрекъснато развиващ се технологичен свят, в който вече, вярваме или не и искаме или не, като че ли няма невъзможни неща. Подслушването на мобилните телефони може и да не е нещо нечувано досега, ала и то само по себе си възприема все по-чудновати форми.
 
А вие изпитвате ли притеснения, че някой някъде може би знае за всяка ваша крачка и план? Сега е момента, в който трябва да действате, за да спите спокойно нощем.
 
Спокойствието и усещането за защита и безопасност 24/7 са на първо място. Осигурите си ги  лесно снабдявайки се със специалния калъф заглушител, който ще намерите на пазара на изключително ниска себестойност.
Достъпността на уникалния калъф го превръща, както казват американците, в „must-have” (задължителна придобивка), която ще ви донесе хармония и неразрушимо спокойствие у дома.
 

Каква е ролята на калъфа ли?

Прибирайки мобилното си устройство в този калъф, изглеждащ на пръв поглед като най-обикновен такъв, който може да се намери на пазара, вие на практика снижавате до минимум риска от подслушване посредством блокиране на работната честота, силата на сигнала и самата мобилна връзка без да има особено значение към кой мобилен оператор сте.
 
Помислете за личната си безопасност и тази на най-близките ви хора преди всичко останало, снабдявайки се с надежден калъф, блокиращ всякакви предавателни устройства.
 

Шпионски устройства и видео домофони 

И тъй като стана дума за личната ви безопасност, темата съвсем не се изчерпва с един калъф за смарт телефони, колкото и високо ефективен или надежден да е.
 
Почерпете от уменията на агент 007, превръщайки се, с две думи, в дискретен шпионин. Жилищните блокове, в които живеят една доста солидна част от населението на страната, могат и в действително се посещават от всякакви хора, т.е непознати лица, на които съвсем не би могло да се има доверие.
Както се казва, никой не знае какво може да се върти в главата на ближния, камо ли в тази на непознатия. Ето защо е необходимо, дори наложително, да се погрижите сами за безопасността си макар и по този елементарен на пръв поглед начин.
 
Укичете входната врата с дискретна шпионка с LDC дисплей, която може да ви гарантира отлична производителност и дълъг живот. Този продукт на съвременната технология комбинира в себе си електронен звънец, както и пулт за записи и наблюдения.
 

Как работи шпионката с LDC дисплей? 

За да активирате шпионката в активен режим на работа е необходимо единствено да натиснете бутона за включване на екрана, с което секретното ви наблюдение ще започне още на секундата!
Шпионката осигурява перфектен ъгъл за наблюдение на всякакво движение пред входната врата на дома ви. Настрана от това, това практично устройство от ново поколение позволява още ръчно заснемане на обекти/субекти. Това, което на практика остава отвън е камерата, която разполага с инфрачервени диоди и предлага бутон за звънене.
 
Всяко натискане бива документирано върху карта с памет, а записваните кадри можете спокойни да разглеждате дори на самия дисплей на шпионското устройство. Що се касае до техническите ѝ характеристики, шпионката предлага следните предимства:  32 мелодии за звънеца, 6 V DC – 4 броя батерии тип ААА, размер на камерата  - ф 50 мм (като дебелината на вратата трябва да бъде между 14-35 мм), AVI видео формат с резолюция на видео файловете 640х480, както и JPEG формат на снимките.
При желание можете да увеличите значително свободното място в шпионката, снабдявайки се с microslot карта с памет, поддържаща до 32 GB. Шпионката още позволява и увеличение х3.

Електронна шпионка 

Електронните модели представят едно ново поколение шпионки, които предлагат не само че надеждност и практичност, но и съдействат за постигането на онова блажено спокойствие и хармония вкъщи, които винаги сте търсили. Този вид шпионки позволяват заснемане на всеки посетител, идващ на гости у вас.
При позвъняването на звънеца е необходимо просто да натиснете бутона за включване на камерата и на екрана ще се появи обликът на човека, застанал пред входната врата на дома ви. Редом с това, иновативното устройство ще документира това посещение, предоставяйки ви също датата и часа на „заветната среща“, а предоставените кадри ще се запишат автоматично на картата с памет, поддържаща до 32 GB.
Едно от най-забележителните предимства на този тип шпионки е, че, за разлика от много други конкурентни модели, електронните могат да се монтират на всяка една врата.

Камера-домофон с Wi-Fi 

Какво по-хубаво от това човек да се снабди с камера-домофон, осигуряваща видео изображения и двупосочна връзка с всеки гост? Благодарение на шпионското устройство ще можете да осъществявате комуникация с посетителите си директно през мобилния си телефон или друго съвременно смарт устройство посредством безжично свързване.
Камерата-домофон може да управлява бравата на входната врата на дома ви, което ви позволява да поканите гостите си у дома без да се налага да се разхождате до вратата.
Наличието на непрекъсната безжична връзка позволява осъществяване на комуникация с гостите ви от всяка точка на дома ви.

2.8-инчова шпионка с дисплей 

Дискретна, практична и надеждна – какво повече му трябва на човек при избора на домашна шпионка? Наред с всички тези неоспорими качества и предимства, 2.8-инчовата шпионка автоматично прави записи при всяко натискане на звънеца, запазвайки данните директно в картата с памет (microSD).
Освен всичко дотук, шпионката с дисплей позволява записване на видеа само и единствено с едно натискане на обозначения за тази цел бутон. Благодарение на това, вие ще разполагате с автоматично записани в картата с памет кадри, които можете да разгледате в края на деня с цел проверка на хората, минали покрай входната врата на дома ви.
Колкото до монтажа ѝ, тя може да бъде закрепена на всички видове врати като всяко последващо сваляне и поставяне при необходимост се извършва с лекота.
Шпионката с дисплей се зарежда чрез акумулаторна батерия, а що се касае до самата камера – обективът ѝ осигурява 120 градуса ъгъл на видимост, както и инфрачервени диоди, улесняващи работата и процеса на снимане след залязване на слънцето.
И накрая - сбогувайте се с крайно досадната мономелодия при натискане на звънеца – шпионката разполага с широк набор от приятни за ухото сигнали/мелодии на звънене.
 

Детективска шпионка с touchscreen и индикатори за движение 

Достъпна домашна шпионка с широкъгълен обектив, предлагащ 120 градуса ъгъл на видимост, touchscreen контрол, индикатори за движение и какво ли още не – всичко това се предлага от детективската шпионка с 3.2-инчов дисплей.
Благодарение на „скромния“ ѝ дисплей ще можете да огледате всеки, чакащ пред входната ви врата, буквално от главата до петите. Детайлите са необходимост във всяко едно отношение, включително и при избора на шпионка за врата.
Както може би предполагате, дисплеят е изключително чувствителен -  може да бъде контролиран и настройван чрез допир (touchscreen технология).
При всяко позвъняване шпионката автоматично влиза в режим на снимане, предоставяйки снимка, която се запазва директно в microSD картата с памет.
Наред с всичко това не бива да оставяме на заден план една друга, също толкова съществена подробност – шпионката разполага с детектори за движение, което на практика означава, че устройството влиза в снимков режим дори при засичане на някакво движение наоколо.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.