spy.bg blog

Каква камера да монтирам на купето на автомобила?

Автор: Spy.BG

0/5

Има специални камери, които може да проследят вашето майсторско шофиране по всяко време. Единственото, което трябва да направите е да я монтирате на корпуса на превозното средство. Няма нужда да приспособявате скрита или шпионска камера, защото специалното записващо средство е направено така, че да може да улови всеки важен момент от вашите шофирания или пък специални спортни изпълнения, които държите да бъдат запечатани от вас и след това да ги преглеждате, когато можете.

 

     
Насладете се на моментите, които този вид камери ви дават. Повечето спортни камери са малки и се монтират лесно чрез самозалепващи се приставки или пък със специални клипсове, които са здрави и в същото време няма опасност да увредят корпуса или гарнитурата на автомобила, велосипеда и други места, на които искате да я закачите. Имат големи бутони, които ги правят изключително удобни за работа. Така няма да се притеснявате, ако сте с ръкавици, но трябва да включите камерата или превключите между някой нейн режим, защото ще успеете даже и с големи ръкавици да достигнете до бутоните и до функциите на самото устройство.

Създайте си специални спомени с наша помощ, като ни посетите и изберете измежду голямото разнообразие от качествени спортни камери, които са създадени специално с цел да предадат емоциите ви на видео или просто да запишат един маршрут до място, което отдавна искате да посетите. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.