spy.bg blog

Защо може да ми трябва усилвател на Wi-Fi или мобилен сигнал?

Автор: Spy.BG

| 1  глас

5.0/5

В дадени райони от страната все още мобилните услуги не са напълно достъпни. Поради тази причина, особено ако ви се налага да прекарате достатъчно време там, може да ви трябва специално устройство, което да ви помогне с този проблем. И тук идва точно ролята на въпросният усилвател на сигнал.

 


Цена: 135.00лв.
 


Цена: 53.00лв.
 
Това, което прави един усилвател е да усили достатъчно сигнала в даден регион, като така мобилните телефони, които го приемат не работят на по-високи честоти и не изтощават по-бързо батериите си. Отделно, че работещ мобилен телефон на по-висока честота има и по-силно излъчване, а това води след себе си незнайни увреждания, но най-често главоболие и подобни.

За да включите един усилвател, който ще ви помогне да оптимизирате своята връзка, ще трябва само да го монтирате на мястото, където според вашият апарат обхвата е най-слаб. Ще ви трябват само две антени – една да разпръсква сигнала, а друга да го приема, и място, на което да включите захранването, и вече си имате идеалното средство, с което ще можете и в най-забутаното село да си водите разговорите или пък да използвате интернет. Работят чудесно и с Wi-Fi сигнал.

Заповядайте при нас и изберете вашия усилвател, който ще ви позволи да работите безпроблемно с безжичните мрежи без нерви и загуби.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.