spy.bg blog

Практично или просто загуба на време – скрита камера в картина?

Автор: Spy.BG

| 1  глас

4.0/5

Различните видове скрити камери могат да направят различни проучвания и да бъдат включени в интериора на дома или друго място по различен начин. Ако искате да направие дома си едно сигурно място, но не желаете никой да се досеща за присъствието на камерата, тогава просто изберете устройство, което прилича удивително на нещо в дома. Като една картина например.

 

     

Всеки харесва красивите и стилни неща. А с картина на пейзаж определено ще спечелите, защото никой не би и заподозрял, че зад нея се крие мощна камера.

Ако си мислите, че е просто загуба на време, помислете, ако например сложите обикновена камера как няма да получите това, което желаете, защото хората определено ще внимават какво правят, когато са около камерата. И на практика вашата кауза е загубена. Но ако тя е в предмет, който по нищо не се отличава, тогава спокойно може да следите действията им. Най-практична е една такава вещ при наличието на чужд човек в дома, който обаче е необходим. Или за наблюдението на възрастни хора. Тогава ще сте спокойни, че нещата, които стават у дома са контролирани и наблюдавани.

Елате при нас и изберете вашата скрита камера, която най-пълно и точно ще отговаря на изискванията и възможностите ви.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.