spy.bg blog

Какъв е обхвата на една IP камера?

Автор: Spy.BG

0/5

Има различни видове камери, които могат да ни помогнат да проведем едно качествено и ефективно видеонаблюдение, което ще опази дома ви от натрапници или професионалното пространство от злоупотребяващи.

Една IP камера например може да бъде вашата система за охрана, с която да кореспондирате от разстояние и с която да сте наясно с всичко, което се случва на мястото на нейното монтиране. Какъв обаче е обхвата на тази камера и как можем да гледаме през нея?

   

Мини WiFi камера

Цена: 86.40лв.
 
Истината е, че камерата няма обхват, а има вграден интернет протокол. Подобен на тези, които позволяват да гледаме споделени видео файлове от другия край на света. Те са качени на един сървър, който си кореспондира с протокола и заради това ние от България гледаме клип, качен в Индия, да речем.

Казано конкретно за IP камера, това действие ще ви позволи да управлявате камерата и да я въртите, за да виждате какво се случва в различните ъгли на стаята, ще променяте осветеността и като цяло да гледате в реално време какво се случва. И всичко това с натискането само на няколко бутона и с наличието на един компютър и стабилна интернет връзка.

Искате ли вече да притежавате такава система? Тогава ни посетете и изберете вашата камера номер едно, която ще бъде зорките ви и бдителни очи, докато вас самите ви няма в дома.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.