Камера или часовник? Или и двете - SPY.BG

Камера или часовник? Или и двете

Имате нужда от стилен подарък за ваш приятел? Или от нещо практично? Което показва час, но и ще ви даде възможност да запечатате всеки важен момент от вашето ежедневие? Е, мисля, че ще можем да ви бъдем полезни. Елате и изберете вашата скрита камера в...часовник.

     
Да, точно така. Това са много практични електронни средства за отмерване на времето и за запис на нечие действие на видео или под формата на стационарна снимка. Бързо, само с натискането на едно копче и съвсем навреме, ако например се намирате в планината и внезапно видите стадо сърни, мечка или друга животинка, която не скача да ви напада, но искате да я запечатате в нейната естествена среда.

А в градската среда скрита камера в часовник ще запечата друг вид животинка – някой колега, близък, приятел или “приятел”, който се опитва да ви върти номера и да ви натопи пред трети човек. Или за охрана. Макар и малка, тази камера може да запечата много информация. За да ви помогне да опазите дома и своята собственост, както и близките си хора.

Не се двоумете, а заповядайте при нас и изберете вашата скрита камера, за вашите тайни неща и незабравими спомени. За да бъдете винаги подготвени.  


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога