Как мога да говоря с часовник скрита камера? - SPY.BG

Как мога да говоря с часовник скрита камера?

Може да ви се струва смешно, но много устройства, които по първоначален замисъл е трябвало да бъдат едно, са нещо съвсем различно. Като например скрита камера, която обаче има облик на ръчен часовник, че и функции на мобилен телефон.

Ако смятате, че това е само в сферата на фантастиката, ще ви кажем, че действително може да се обадите на някой приятел от...часовника. Този часовник всъщност съчетава много опции и функции, и поради това е много практично устройство, което със сигурност ще сте щастливи да притежавате.


GSM - часовник

Цена: 182.00лв.
   

CCTV камера-копче

Цена: 65.70лв.
 
За да проведете разговор с него, всичко, което трябва да направите е просто да влезете в менюто, което ще видите на малкия дисплей, да изберете мобилен телефон, след което посредством цифрите, които ще се появят на монитора, да си наберете телефона. Разбира се, главното условие е да сте поставили преди това работеща сим карта, защото в противен случай няма да можете да се свържете към мрежата.

Освен разговори, това е устройство, което ще ви даде възможност да правите най-хубавите снимки и най-качествените видеа. Никога повече няма да ви трябва обикновена камера или апарат, особено когато пътувате и не е възможно да вземете цялата къща с вас.

Заповядайте при нас и изберете вашия часовник със скрита камера, който ще направи чудеса за вас и вашите близки.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога