Как да накарам детектора да работи? - SPY.BG

Как да накарам детектора да работи?

Всяка една шпиионска техника е така разработена, че да ви даде възможност лесно и пълно да можете да работите с неговите функции. Без специално упътване или пък образование, всяка техника днес е разработена, за да може всеки, който дори не се е докосвал до техника през живота си, да може да прави снимки или клипове. И така да защити себе си и своите любими хора.

 

Скрита PC WEB камера

Цена: 99.90лв.
   
Като камерите с детектор за движение. По принцип повечето вече разполагат с такава възможност. Но по-старите модели са без, и това ги прави твърде неефективни при охрана или циклично наблюдение. Защото детекторът включва камерата, когато има движение най-общо казано. И ако няма детектор, тя ще си снима постоянно, батерията ще се изтощи и когато наистина нещо важно се случи, заслужаващо вниманието ви, няма да има ток, за да бъде записано.

А самото включване на детектора става лесно. Повечето камери разполагат с три копчета – вкл/изкл., старт на записа и смяна на режими. Последното трябва да бъде натисното в определена последователност, за да се стартира режима детектор на движение. И то бързо и без проблеми.

За да се запознаете с точните видове скрити камери с детектори, които ще ви избавят от грижите и безпокойството за вашето имущество, заповядайте при нас и изберете вашата камера за големи записи.  


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога