Доколко е удобен действително един ръчен скенер за документи? - SPY.BG

Доколко е удобен действително един ръчен скенер за документи?

Ръчният скенер представлява пркатично, портативно устройство, което може да бъде носено навсякъде със своя собственик, за да направи той, когато се наложи качествени копия на дадени документи. След това само може да включите скенера към компютър, да свалите файла и да го принтирате, ако се налага. Едно наистина удобно и практично предложение за всеки, който пътува постоянно, а има нужда и от скенер.


Портативен скенер

Цена: 149.40лв.
 

Ръчен скенер

Цена: 99.00лв.
 

UHOST Mini PC

Цена: 83.40лв.
 

 

Ето защо действително можем да кажем, че този скенер е наистина много практично средство за работа на път. Той може да се постави в една обикновена дамска чанта, не много голяма и освен това работи с батерии – няма да се притеснявате за захранването. Така че удобството на скенера е наистина много голямо. Убедете се в това, като ни посетите и изберете вашият скенер, който ще ви бъде вечен спътник във важниге задачи за деня или в професионален план. Може да сканирате всеки един лист с формат до А4, като документи, реклами, листовки и други, но с обикновена дебелина на листа, не и картон или фотохартия.

Подсигурете си практичен уред и ще видите, че няма да ви интересува колко голям е скенера и изобщо няма да ви трябва голям такъв.  


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога