spy.bg blog

Как да включа моята камера флашка?

Автор: Spy.BG

0/5

С цел да улеснят работата на своите клиенти, производителите на техника за видеонаблюдение, охрана и шпионски джаджи, произвеждат своите продукти с минимално количество копчета и бутони, а тези, които са налични са многофункционални и универсални – в повечето случаи включват различни опции, натиснати под различен ъгъл.

     
По същия начин стои въпроса и с управлението на малките скрити камери и техните функции. Тази флашка камера специално има възможност да снима клипове, снимки, а също така и детектор за движение, който стартира снимащата функция при засичане на движение в определен периметър. Поради това, за да стартирате самата камера, трябва на принципа на компютрите да натиснете и задържите копчето за включване/изключване.

След няколко секунди, ще светнат двата светлинни индикатора, които уведомяват за настоящия си работен статус. Това означава, че камерата е включена. След секунда синият индикатор угасва, а червеният остава да свети – камерата вече е разпозната и можете да работите с нея. Тя се намира в режим на изчакване и оттук може да действате с малките копчета, които ще ви позволят да направите най-качествените клипове или снимки.

Ако сте решили да закупите този невероятен продукт от нашия каталог, заповядайте и си осигурете охрана на дома и офиса, която никой няма и да забележи.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.