Може ли да ползвам камера, която да нося на главата си? - SPY.BG

Може ли да ползвам камера, която да нося на главата си?

Може и да ви се стори смешно или нереално, но има и такава възможност – да сложите камерата на главата си и да сте спокойни, че имате по всяко време на разположение, само на ръка разстояние качествено записващо устройство. Което освен като камера ще използвате и като друг уред. Например слънчеви очила.

 

Скрита PC WEB камера

Цена: 99.90лв.
 

Очила с fullHD камера

Цена: 114.68лв.
 
Ако се намирате на концерт, където нито е удобно, нито е разрешено да се внесе камера, с която да запаметите събитието, на което сте присъствали, тогава може да си вземете слънчевите очила. Или шапката. Но в тях придвидливо може да има монтирана скрита камера, която ще ви даде възможност да заснемете всичко и то без да я държите постоянно в ръка. За да включите камерата, просто трябва да натиснете едно копченце и вече ще знаете, че камерата записва и ще ви запамети най-важните неща, които искате да имате под ръка.

Или пък на състезание от Формула 1. В навалицата колко качествен може да стане записа? Не особено. Ето защо едно практично решение е точно камера в слънчеви очила, които ще стоят на лицето ви, пазейки ви от слънцето, и в същото време ще запишете обиколката.

И за още много неща може да използвате тази камера, както и много други видове скрити камери, които ще намерите в нашия богат продуктов каталог.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога