spy.bg blog

Как върви съотношението охранителни камери цени и качество в един шпионски магазин?

Автор: Spy.BG

0/5

 В днешно време е хубаво човек да не се осланя само на добротата на хората, защото в интерес на истината нея вече я няма. Затова такива неща охранителни камери не са белег на нечия вманиаченост, а много разумно решение за подсигуряване спокойствието на дома или работното място.

 

Но в тази криза дали може всеки да си позволи да разполага с голяма и с много функции охранителна система? В интерес на истината може, само че се променя един фактор, а именно цената. Няма нужда да хвърлите стотици левове на вятъра, буквално на вятъра да, при положение, че има и доста по-практични предложения, които не се различават много от професионалните охранителнa система.

 

Мини WiFi камера

Цена: 59.00лв.
 

Екшън камера

Цена: 95.00лв.
 

Една охранителна система, съдържа много неща – възможност да поддържане на много камери, от 4 до 8, освен това детектор за движение, възможност за запис на глас, дълго време работа без нужда от захранване, ако е безжична и възможност за наблюдение и в помещение с намалено осветление. Освен това може да бъде монтирана навсякъде – в дома, офиса, в банка или друга административна сграда. И за цялото това удоволствие не е нужно да давате повече от 200-300 лева. Една напълно разумна цена междудругото, когато става въпрос за охранителни записващи устройства и всякакви подобни средства за видеонаблюдение.

 

Но освен такъв род системи, спокойно за охранителна система може да използвате някоя шпионска джаджа, като има варианти, струващи само 27 лева! Евтино, малко и много практично. Какво може повече да иска човек, който желае да знае какво се случва. Този род видеозаписващи устройства могат да бъдат използвани за охрана и наблюдение на децата и възрастните родители. И едните, и другите не разбират от техника, за да знаят, че има камерка, а и едните и другите имат нужда от постоянно наблюдение за ваше спокойствие. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.