Как работи един усилвател на гсм сигнал - SPY.BG

Как работи един усилвател на гсм сигнал

Един усилвател е точно нещото, от което се нуждаете, когато се намирате някъде, където има мобилен сигнал, но е толкова слаб, че трудно можете да свършите нещо. Тогава именно една от тези практични джаджи ще ви свърши чудесна работа. С негова помощ ще можете да проведете важните професионални или лични разговори, които покажат на света, че не сте изчезнали от картата му.

   


Цена: 130.00лв.
 
Както точно представлява едно такова устройство? На външен вид в повечето случаи виждаме една правоъгълна кутия, която има два входа от двете си страни, за антени и един за захранването. Има и две копченца – за включване и изключване. Може да има и вход за антена, усилваща интернет сигнала. Много удобна опция за хотели и други обществени сгради, където интернета е безжичен, но предвид многото хора, които са се вързали, връзката пада и рядко някой може да свърши някаква работа.

Всичко, което трябва да направите, за да заработи вашият усилвател на гсм сигнал, е да свържете две антени – приемна и излъчвателна, да включите захранването и вече може да работите с тази шпионска джаджа. Включвате от копчето, което се вижда на долната страна и вече сте напълно уверени, че сигнала е толкова силен, че ще можете да свършите работа, която си е жизнено необходима.

Ако имате малък или не толкова малък хотел, обществена сграда с голямо значение за вашия град и община, ако просто искате да увеличите ефективността на връзката, тогава този уред и всички негови разновидности, които ще намерите в нашия шпионски магазин, са точно за вас.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога