Една IP камера – едно идеално охранително средство за вас - SPY.BG

Една IP камера – едно идеално охранително средство за вас

IP камерите са едно техническо средство, което по уникален, удобен и практичен начин за собственика си, и дисректно за наблюдавания, дава пълна информация за случващото се на дадено място или помещение. Тяхно огромно предимство е начинът, по който предават сиганала, както и размерите, с които можете да ги намерите.

   

Безжична IP камера

Цена: 88.00лв.
 
За разлика от големите камери, една IP камера може да с размерите на един детектор за дим, настолен часовник или дори малка безжична камера, която да не дава вид, че е включена. Да кажем, че ви трябват практични камери за едно важно наблюдение – например помещение, в което влизат много хора и се работи постоянно с пари. Нормално е в този случай да искате да се подсигурите и да поставите средства, които ще ви предават реална картина, защото ако сложите записващи камери, докато разберете какво се е случило и времето ще си е минало.

Докато от своя страна една IP камера ще ви помогне да реагирате светкавично – още провинилия се няма да е стигнал до изхода, и ще можете да предприемете нужните мерки. Поставена на тавана като детектор за дим, в този случай една или няколко IP камери ще могат да обхванат целия периметър и да ви предадат в реално време, посредством вградените си сървъри, картината до вас, през сървър. Което дава възможност да гледате даже да сте накрай света. Само ще ви трябва един компютър и сравнително стабилна мрежа.

Освен наблюдение, дистанционно може да управлявате IP камерата – да я въртите, да спирате или стартирате запис на предаването, да увеличавате или намаляте дадена картина, да гледате картина в картината и много, много други функции. Всички те удобно предоставени през различни права на камерата.

Ако вече сте се спрели на видеонаблюдение с такава камера, то няма нужда да се бавите – елате веднага в нашия сайт и изберете вашата камера, разкриваща ви всичко важно.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога