8-те най-готини професионални шпионски инструменти!  - SPY.BG

8-те най-готини професионални шпионски инструменти!

Шпионажът е навсякъде! Дори една изхвърлена кутийка бира може да събира информация за вас, какво остава за тези инструменти, които ще ви покажем сега. Това са 8-те най-готини шпионски джаджи, които ще ви накарат да се замислите за много неща.


1. Буболечка в обувка! Определено до едно време смартфоните не са били най-добрия приятел на шпионина. Тази малка буболечка се слага в подготвени за целта обувки, за да се подслушват разговори без да се предизвиква съмнение. Единственото, което трябва да направите е да отидете на мястото. ЦРУ редовно правели този номер, за да събират нужните им доказателства.


2. Сензори в охладители за вода! Оказва се, че Израел много често са поставяли устройства за подслушване и наблюдение във всякакви машини за изстудяване на вода. Тази тактика те най-често употребявали срещу групировката Хизбула.


3. Морско конче шпионин! За радост, не става на въпрос за обучено живо шпионско конче. През 70-те години ЦРУ изработва това устройство, което се явява като първото летателно средство за шпионаж с миниатюрни размери. Определено изглежда естествено и определено се е появило благодарение на технологичния напредък! Внимавайте, когато съмнителни насекоми ви следват навсякъде!


4. Скрита камера в кръст! Това е върха на всичко. Никой не би заподозрял, че на кръста, който носите има камера, която заснема видео и снимки. Може да заснема всичко, което се намира пред лещата, която е с ъгъл на виждане от 90 градуса. Лесно теглите съдържанието на компютъра си. Батерията издържа поне 2 часа в режим на активна работа. Молете се, да не използват това срещу вас.


5. Устройство за гледане през шпионка! Използва се от любители, детективи и от силите на закона, за да се наблюдава какво става зад затворена врата. Лещата от едната страна е направена, така че да неутрализира ефекта на шпионката. Поставяте единия край на нея, на другия слагате окото си. Остава само да сте сигурни, че искате да видите какво става вътре.


6. Писалка с видеокамера. Тези са много популярни и има защо. Изглеждат като напълно стандартни и нормални писалки, но познайте и друго – те разполагат с перфектна камера. Тази мини камера за наблюдение записва видео, а в доста случаи и звук. Оперира в лоши температурни условия, в шум и на места с малко светлина. Не е ли това, което търсите? Може да я използвате и на работа, и на лекции. Кой ще иска да пише щом може да направи видео и звукозапис?


7. Безпилотно подводно превозно средство! ЦРУ използва този проект, за да добие знание в областта на роботиката под вода. Определено няма да може да наемете тази „рибка“, за да заведете някоя мадама на вечеря. Рибата „Чарли“ е разработена от Управлението и съдържа системи за комуникация, които позволяват безжичното управление посредством радио.


8. Дървена буболечка за подслушване! Използва се от ЦРУ през 70-те години, за да се събира информация в Русия. Главно са се подслушвали разговори. Буболечката се е поставяла в стъблото на дърво или въобще в нещо дървено. В един момент КГБ открили устройствата, въпросът е по какъв повод.
 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога