spy.bg blog

Какво да направим, ако нашата скрита камера се държи странно?

Автор: Spy.BG

| 1  глас

5.0/5

Скритите камери са чудесен начин да разберем много неща или просто да си имаме винаги под ръка, когато ни потрябва качествен уред за видео запис или пък снимки. При това без много да се налага да учите технически манипулации или да гледате постоянно упътването, по простата причина, че тези уреди са направени така, че да ви позволяват бързо и гъвкаво да се учите в движение. И да правите невероятни клипове и снимки, които да запечатат безценни мигове като цветни спомени или пък да ви предават акуална информация, безпристрастно и ефективно, за да знаете какво се е случило.


Скрита PC WEB камера

Цена: 116.00лв.
     

 

Но както всяка техника, така и скритата камера може понякога да се отклони от изпълнението на своите функции и да започне да се държи странно, показвайки различни грешки, които са в резултат на нейното неправилно функциониране. Или просто моментна грешка. Какво да правим, ако нещо такова се случи?

Ако например, както си работите с камерата, тя спре да изпълнява командите ви и остава на едно положение, като не може нито да върнете назад, нито да идете по-напред, най-вероятно софтуера на камерата е „забил“, т.е. е регистрирал грешка и не може да реагира на командите, защото няма кой да ги приеме. В този случай единственото, което можете да направите е просто да спрете и да пуснете отново камерата или ако не реагира и на тази команда и няма отвор, в който да вкарате игла и да натиснете леко, докато спре, просто ще трябва да извадите батерията и да я сложите отново. Не се притеснявайте, няма какво да й стане, освен това че може да загубите малко информация. Този тип грешки са най-често срещани при всеки тип електронни устройства, ето защо не е нищо ново, ако камерата ви „зависне“.

Друг момент е когато, просто както си снима, скритата камера просто угасне. В този случай или батерията е паднала напълно и има нужда да се зареди веднага, или отново софтуера е дал грешка и включвайки отново камерата ще можете да си продължите последното действие.

Тези са най-често срещаните грешки, които може да ви се случат и за които трябва да сте подготвени, ако сте си избрали някоя от нашите качествени скрити камери. С тяхна помощ ще научите най-големите тайни, крити от вас.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.